Замовляємо якісну воду з доставкою

Замовляємо якісну воду з доставкою

Хочете замовляти високоякісну воду за хорошою ціною з доставкою за потрібною вам адресою? Тоді слід скористатися послугами нашої компанії.

Замовлення питної води з доставкою

Ми пропонуємо екологічно чисту і корисну воду з доставкою. Вода є джерелом гарного самопочуття, здоров'я, повноти сил і енергії. Саме тому важливо вживати тільки якісну питну воду, яка принесе лише користь вашому організму.Така послуга, як доставка води, сьогодні є досить поширеною. Особливо це актуально для жителів великих міст, де не так просто знайти дійсно хорошу воду для вживання в сирому вигляді або для приготування їжі.

dostavka putnoi vody

У компанії WaterHouse можна замовити воду з доставкою в поточний день до обіду. Якщо замовлення зроблене пізніше, то доставка буде здійснена на наступний день. Що стосується точного часу доставки, то його можна дізнатися у диспетчера компанії. Якщо в цьому є необхідність, то доставка може здійснюватися в першій або другій половині дня. Точно також можна попередньо зв'язатися з менеджером і уточнити всі деталі. При цьому слід точно вказати вулицю, номер будинку і квартири. Оплачується покупка готівкою при отриманні води, а послуги доставки безкоштовні.

Переваги покупки питної води від ТД WaterHouse

Якість нашої води знаходиться на вищому рівні, яке ретельно перевіряється у власній лабораторії компанії. При необхідності співробітник Торгового Дому WaterHouse може надати сертифікат якості. Графік доставки замовлень гнучкий, що дозволяє в зручний час отримати воду за потрібною адресою, а також можлива доставка у вихідні дні. Крім цього, в компанії є великий асортимент кулерного обладнання, диспенсерів, насосів і всіляких аксесуарів для бутильованої води.

putna voda zamovuty

Співробітниками компанії доставляється чиста питна вода, яка є щоденною необхідністю для кожного з нас. Компанія WaterHouse пропонує доставку води вищої якості, надаючи свої послуги по Західній Україні вже більше чотирьох років. Видобувається вода на Поліссі на території санаторію «Червона Калина». Це гарантує відмінну якість води, яка доставляється додому прямо з природного джерела.

Поділитись в соцмережі:

Інші новини

Підвищення ціни на вартість води

З 1 травня 2021 року ми підняли ціни на доставку води ПО РЕГІОНАХ

Детальніше
Акційна пропозиція для поціновувачів води від ТМ ”СРІБНА”

При замовленні 2 бутлів води "СРІБНА" ви сплачуєте тільки за одну.

Детальніше
Збільшуємо можливості - молоко для приготування кави

Вводимо в продаж молоко, країна виробник - Республіка Білорусь, ВАТ "Савушкин Продукт".

Детальніше
Срібна, Вода Карпатська

Вода із самих Карпат!!!

Детальніше
Нові досягнення!!!

ТОВ "Водограй" отримало сертифікат на систему менеджменту безпечності харчових продуктів - ISO!!!

Детальніше
Відкриття магазину «Water House»

Увага! Увага! Увага! 3 вересня відбудеться відкриття першого магазину «Water House» у місті Рівне!

Детальніше